Aktualitások

Szerkezetszerelőt keresünk
Digitális Építőipar 2017
Betonacélszerelő alvállalkozót keresünk
Ács szakmunkást keresünk
Tárolótéri rakodó munkatársat keresünk
 


TERVEZÉS

TERMÉKGYÁRTÁS

SZÁLLÍTÁS

SZERKEZETSZERELÉS

TRANSZPORTBETON

BETONACÉL MEGMUNKÁLÁS
Tervezés

Az előregyártott vasbeton szerkezetek gyártmányterveit cégünk saját tervező-csapata készíti a kiviteli terveknek megfelelően.
Tapasztalt műszaki rajzoló és statikus tervező kollégáink összehangolt munkájával a szerkezetek méretétől függően több projekt egy időben történő gyors, rugalmas tervezését tudjuk ellátni. A hatékony tervezési folyamatot a szoftver és hardver környezet folyamatos fejlesztésével biztosítjuk, mely BIM rendszer kompatibilis.

Termékgyártás

Az alábbi előregyártott vasbeton elemekkel kívánunk betekintést nyújtani termékpalettánkba, mely egyéni igényekhez igazítva igyekszik kielégíteni a megrendelői elképzeléseket. A lenti ikonokra kattintva böngészhet termékeink között.Kehelynyakak

Pillérek

Gerendák

Felületi panelek

Lépcső

Dokkolóakna

Támfal


Szállítás

Szállítási tevékenységünk alapvetően a saját gyártású építőelemeink építési helyszínre történő gyors és rugalmas fuvarozását szolgálja. A gyártással és szerkezetszereléssel összehangolt spedíció ennek köszönhetően maximális hatékonysággal tudja teljesíteni az építési helyszínen történő akadálytalan és folyamatos munkavégzést. A megfelelő ütemű szállítást saját gépjárműveink mellett (Renault Premium 450, Renault Premium 420 és Renault Kerax 400 típusú járművek) alvállalkozók bevonásával biztosítjuk. Az elemek szállítását akár 40 m-es hosszig is tudjuk vállalni.
Saját tevékenységünk kiszolgálása mellet, azzal összehangoltan a fennmaradó kapacitással egyedi megkereséseket is tudunk fogadni, tekintve, hogy rendelkezünk a közúti fuvarozási tevékenységhez szükséges engedélyekkel.

Szerkezetszerelés

A vasbeton vázszerkezetek építési helyszínen történő összeszerelését az építésvezetőink (felelős műszaki vezetőink) felügyelete és irányítása mellett saját szerelőcsapatunk végzi a jogszabályokban és a vonatkozó előírásokban rögzített követelményeknek megfelelően.
Kapacitásunk egyszerre akár több létesítmény párhuzamos kivitelezését is lehetővé teszi. Ennek köszönhetően saját gyártású csarnokszerkezeteink szerelése mellett szerelőcsapataink leterheltségétől függően önálló alapozási és szerkezetszerelési munkákra is tudunk vállalkozni.

Transzportbeton

Telephelyünkön egy Liebherr C0,5R típusú betonüzemet működtetünk, mely az ÉMI-TÜV SÜD Kft. által auditált EK tanúsítvánnyal rendelkezik.
A beton előállítását C8/10 - C50/60 szilárdságú, valamennyi környezeti kitéti osztálynak megfelelő minőségben végezzük. A csarnokszerkezetekhez felhasznált nagy szilárdságú előregyártott betonok mellett vállaljuk monolitikus szerkezetekhez vagy lakossági épületekhez szükséges beton készítését és építési helyszínre szállítását, igény szerint betonpumpa biztosításával.
Betonüzemünk téliesített kivitelű, azaz fűtött alapanyagok és melegvizes keverési opciók is elérhetőek. Ennek köszönhetően a betonok kiadását egész évben tudjuk vállalni, alapvetően hétfőtől szombatig a tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozások figyelembe vételével.Betonacél megmunkálás

Cégünk betonacél megmunkáló üzemrésze automata egyengető-, vágó- és hajlítógépekkel, valamint kézi vágó és hajlító berendezésekkel készíti az előre-gyártott vasbeton termékeinkbe a különböző alakú és méretű betonacélokat.
A szabad kapacitásunktól függően egyedi megrendeléseket is tudunk teljesíteni, így monolitépítéshez és lakossági vevők részére is vállalunk betonacél értékesítést és megmunkálást 6 mm-től 28 mm átmérőig.

 MVP-002652
Ugrás az oldal tetejére!
   
 
 
Beton-Star Kft.
 
6000 Kecskemét, István király krt. 24.
www.betonstar.hu
betonstar@betonstar.hu
Tel.: +36 76 / 414-660
Fax: +36 76 / 413-907
  Kérje ajánlatunkat!
  Tervezés
  Termékgyártás
  Szállítás
  Szerkezetszerelés
  Transzportbeton
  Betonacél megmunkálás