Aktualitások

Betonacélszerelő alvállalkozót keresünk
Ács szakmunkást keresünk
 
 
Köszöntjük honlapunkon!

      Cégünk, a kecskeméti székhelyű Beton-Star Kft. egyedi tervezésű előregyártott vasbeton szerkezetek kivitelezé-sével foglalkozik. A vállalat 1998-as megalakulása óta folyamatosan bővülő tevékenységi körrel mára a gyárt-mánytervezéstől a vasbeton elemek gyártásán, valamint a közúti fuvarozáson át a szerkezetek összeszereléséig nyújt teljes körű, megbízható szolgáltatást.
  Fő tevékenységünk betonacél megmunkálással valamint transzportbeton értékesítéssel egészül ki.
  Vasbeton szerkezeti elemeink forgalomba hozatala a jogszabályok szerinti CE megfelelőségi jellel, vagy ÉME engedéllyel történik. A termékgyártáshoz felhasznált illetve transzportbetonként értékesített betont saját, EK tanúsítvánnyal rendelkező betonüzemünkben készítjük. A tervezéstől a kivitelezésig valamennyi tevékenységünket az ÉMI-TÜV SÜD Kft. által tanúsított MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer szerint végezzük.
  Az elért gazdasági eredményeinket a szellemi és a technológiai fejlesztések szolgálatába állítva törekszünk arra, hogy az átadott munkáink a megrendelői
igényeknek, az előírt szabványoknak, vala-mint a funkcionális és szavatossági követelményeknek egyaránt megfeleljenek.
  Az alapítók által a kezdetekkor meghatározott cégfilo-zófia létjogosultságát, valamint a szakma iránti elkötele-zettségünket a gazdasági eredményeken és a munkánk által teremtett értékeken felül a közösség elismerése is igazolja.
  Leidál András ügyvezető és alapító tag 2011-ben átve-hette a Nemzetgazdasági Minisztérium Oklevelét ’Kiemel-kedően eredményes szakmai tevékenységéért’.
  Sajnálatosan bekövetkezett halála után az ő munkáját töretlen szellemiségben folytató ügyvezetők, Csupor János és Szórád Tamás elnyerték a Vállalkozók és Mun-káltatók Országos Szövetségének elismerését, mely 2013-ban Bács-Kiskun megye Év Építőipari Vállalkozóivá választotta őket.
  Az elért eredményeink és a mögötte álló elhivatottság további szakmai fejlődésre ösztönzik a vállalatot, mely a jövőben is biztosítékot nyújt a minőségi munkára.
  Érdeklődésükben bízva várjuk ajánlatkéréseiket a megadott elérhetőségeken.


MinőségbiztosításDíjaink / Megjelenések

 MVP-002652
Ugrás az oldal tetejére!
   
 
 
Beton-Star Kft.
 
6000 Kecskemét, István király krt. 24.
www.betonstar.hu
betonstar@betonstar.hu
Tel.: +36 76 / 414-660
Fax: +36 76 / 413-907
  Kérje ajánlatunkat!
  Tervezés
  Termékgyártás
  Szállítás
  Szerkezetszerelés
  Transzportbeton
  Betonacél megmunkálás