Aktualitások

Szerkezetszerelőt keresünk
Digitális Építőipar 2017
Betonacélszerelő alvállalkozót keresünk
Ács szakmunkást keresünk
Tárolótéri rakodó munkatársat keresünk
 
 
Köszöntjük honlapunkon!

      Cégünk, a kecskeméti székhelyű Beton-Star Kft. egyedi tervezésű előregyártott vasbeton szerkezetek kivitelezé-sével foglalkozik. A vállalat 1998-as megalakulása óta folyamatosan bővülő tevékenységi körrel mára a gyárt-mánytervezéstől a vasbeton elemek gyártásán, valamint a közúti fuvarozáson át a szerkezetek összeszereléséig nyújt teljes körű, megbízható szolgáltatást.
  Fő tevékenységünk betonacél megmunkálással valamint transzportbeton értékesítéssel egészül ki.
  Vasbeton szerkezeti elemeink forgalomba hozatala a jogszabályok szerinti CE megfelelőségi jellel, vagy ÉME engedéllyel történik. A termékgyártáshoz felhasznált illetve transzportbetonként értékesített betont saját, EK tanúsítvánnyal rendelkező betonüzemünkben készítjük. A tervezéstől a kivitelezésig valamennyi tevékenységünket az ÉMI-TÜV SÜD Kft. által tanúsított MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer szerint végezzük.
  Az elért gazdasági eredményeinket a szellemi és a technológiai fejlesztések szolgálatába állítva törekszünk arra, hogy az átadott munkáink a megrendelői
igényeknek, az előírt szabványoknak, vala-mint a funkcionális és szavatossági követelményeknek egyaránt megfeleljenek.
  Az alapítók által a kezdetekkor meghatározott cégfilo-zófia létjogosultságát, valamint a szakma iránti elkötele-zettségünket a gazdasági eredményeken és a munkánk által teremtett értékeken felül a közösség elismerése is igazolja.
  Leidál András ügyvezető és alapító tag 2011-ben átve-hette a Nemzetgazdasági Minisztérium Oklevelét ’Kiemel-kedően eredményes szakmai tevékenységéért’.
  Sajnálatosan bekövetkezett halála után az ő munkáját töretlen szellemiségben folytató ügyvezetők, Csupor János és Szórád Tamás elnyerték a Vállalkozók és Mun-káltatók Országos Szövetségének elismerését, mely 2013-ban Bács-Kiskun megye Év Építőipari Vállalkozóivá választotta őket.
  Az elért eredményeink és a mögötte álló elhivatottság további szakmai fejlődésre ösztönzik a vállalatot, mely a jövőben is biztosítékot nyújt a minőségi munkára.
  Érdeklődésükben bízva várjuk ajánlatkéréseiket a megadott elérhetőségeken.


MinőségbiztosításDíjaink / Megjelenések
Növekvő igények, növekvő teljesítmény az előregyártásban - BETON szakmai lap 2017. augusztus XXV. évf. 4. szám
 •    MVP-002652
  Ugrás az oldal tetejére!
     
   
   
  Beton-Star Kft.
   
  6000 Kecskemét, István király krt. 24.
  www.betonstar.hu
  betonstar@betonstar.hu
  Tel.: +36 76 / 414-660
  Fax: +36 76 / 413-907
    Kérje ajánlatunkat!
    Tervezés
    Termékgyártás
    Szállítás
    Szerkezetszerelés
    Transzportbeton
    Betonacél megmunkálás